lørdag, april 14, 2012

Canneloni

Her er min variasjon over en italiensk klassiker.

Ferske pastaplater
Ricotta
Spinatblader
Aromasopp
Hvitløk
Selleri
Paprika
Sjalottløk
Basilikum
Hermetiske cherrytomater
Salt
Pepper
Parmesan

Sopp, løk, paprika og selleri hakkes, og brunes lett i stekepanne, sammen med 8 grovhakkede fedd hvitløk. Salt og pepper etter behov.

Chertytomater, 4 fedd hvitløk i skiver, et par grovhakkede sjalottløk småkokes i noen minutter. Så har man i fersk hakket basilikum, og tar deg av varmen.

På hver pastaplate legger man 2 ss ricotta, 3 ss av de stekte grønnsakene og dekker det med spinatblader. Rull sammen til en pølse, og legg i en smurt form. Repeter dette til det ikke er mer igjen å gjøre.
Legg et par skiver parmesan på hver rull, og tøm over tomatsausen.

Varmes i ovn på 200 grader i 15 minutter.

Nytes med salat til.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar