mandag, oktober 15, 2012

Frysetips

- Har du kjøpt inn karbonadedeig? Vi har jo allerede planlagt alle middagene denne uken, kunne noen kanskje sagt.
Svaret mitt da, ville vært:
- Ja, vi kan jo bare fryse den i passelige porsjoner og så tine det raskt når vi trenger.
Motsvaret kunne så vært:
- Det tar jo så lang tid å tine en klump med kvernet kjøtt.

- Neida, ikke hvis man gjør dette:
Fordel det oppmalte kjøttet i passelige porsjoner i fryseposer. Klapp det flatt før du knytter igjen posen, og legger det i fryseren. Da går det rasende fort å tine det opp igjen fordi volumet er fordelt utover en veldig stor overflate med minimal tykkelse.

- Så smart, burde noen da ha svart.

Denne samtalen har aldri funnet sted, men et godt frysetips er det likevel.

Noe sitter man jo igjen igjen med etter 3,5 år på Gløshaugen uten eksamen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar