Fargene ble dessverre litt gustne på dette bildet, men som den gode blogger jeg er, tar jeg kun ett bilde av hvert motiv. |
Dagens middag bestod av:
400 gram karbonadedeig, 2 fedd hvitløk, 1 sjalottløk, 6 skiver syltet jalapenos, 2 skiver soltørket tomat, 10cm selleristang, 1 spiseskje Heinz bbq-sauce, salt, pepper, 1 egg og en dæsj chipotle-tabasco. Dette ble blandet sammen og stekt opp som 4 karbonader.
I tillegg var det 10 amadinepoteter, salt, timian, cayennepepper og litt rapsolje. Dette ble grillet i stekeovnen i 40 minutter.
Og ikke nok med det, men 2 kepaløk ble skåret i skiver, og brunet i pannen, sammen med litt salt.
Til slutt blandet jeg sammen en slags coleslaw-light; 2 gulrøtter og litt kål i strimler, sammen en dæsj rømme og pepper.
Her er noen tilfeldige bilder av forskjellige stadier i dagens festmåltid:
Poteter i form |
Ingredienser i festkarbonader |
Før blanding |
Steking |
Skrell en mann som ser ut som en løk, og jeg skal vise deg en mann som ser ut som en skrelt løk. Sitat: Tom Mathisen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar