mandag, februar 06, 2012

Festkarbonader

Festkarbonader dukket plutselig opp som et ord mens vi satt og spiste middag.

Fargene ble dessverre litt gustne på dette bildet, men som den gode
blogger jeg er, tar jeg kun ett bilde av hvert motiv.

Dagens middag bestod av:
400 gram karbonadedeig, 2 fedd hvitløk, 1 sjalottløk, 6 skiver syltet jalapenos, 2 skiver soltørket tomat, 10cm selleristang, 1 spiseskje Heinz bbq-sauce, salt, pepper, 1 egg og en dæsj chipotle-tabasco. Dette ble blandet sammen og stekt opp som 4 karbonader.


I tillegg var det 10 amadinepoteter, salt, timian, cayennepepper og litt rapsolje. Dette ble grillet i stekeovnen i 40 minutter.


Og ikke nok med det, men 2 kepaløk ble skåret i skiver, og brunet i pannen, sammen med litt salt.


Til slutt blandet jeg sammen en slags coleslaw-light; 2 gulrøtter og litt kål i strimler, sammen en dæsj rømme og pepper.


Her er noen tilfeldige bilder av forskjellige stadier i dagens festmåltid:

Poteter i form


Ingredienser i festkarbonader
Før blanding


Steking


Skrell en mann som ser ut som en løk,
og jeg skal vise deg en mann som ser ut som en skrelt løk.
Sitat: Tom Mathisen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar