2 kyllingbryst
2 hvitløk (delt i fedd)
3 ss hakket ingefær
1 liten kepaløk
1 gulrot
1/2 lime i båter (uten skall)
Grovkvernet pepper
Garam masala
Salt
2 dl Hønsebuljong
Dagens grøntfor (Lime var ikke tilstede da bildet ble tatt) |
En tom form ble satt i ovnen på 250 grader. Hvitløken renset, og delt i fedd. Løken og gulroten ble hakket til passende biter. Kyllingbrystene fikk en god dekning av grovkvernet pepper. Formen kom ut av ovnen, og litt margarin havnet oppi, før løk, hvitløk, ingefær, limebåter og hønsjebuljong fulgte etter.
Kyllingbrystene ble stablet pent oppå denne suppen, før det ble dekket med garam masala.
"Lett" krydret kylling - grovpepperet er delvis skjult av garam masala |
Kyllingen ble dandert sammen med grønnsakene, risen og deretter stekesjyen over risen. En artig variant over kylling og ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar