1 sjalottløk
1 amadinepotet
3 egg
Salt
Pepper
Chef Paul's BBQ seasoning
Margarin
Fedon Lindbergs grovrbrød
Heinz ketchup
Bacon og løk stekes i margarin, sammen med BBQ-seasoning og pepper. Baconet taes ut når det begynner å bli godt nok stekt. Poteten finhakkes og haes i sammen med løken, og litt salt. Dette får stå og godgjøre seg til løekn er blitt brun og potetene møre. Så klasker man eggene rett i pannen, rører fort rundt slik at alt blander seg, tar pannen vekk fra platen, tilsetter en liten klatt margarin, rører litt mer, og setter det på varmen i en kort stund til. Her er det lurt å ikke ha eggeblandingen for lenge på varmen, for da blir den tørr og trist.
To skiver brød, eggeblanding oppå, Heinz oppå der, bacon ved siden. Herlig snacks etter en senvakt på jobb.
Av en eller annen grunn slet jeg med å få lastet opp bilde, så dere som kjenner meg på facebook, kan se det der. Dere andre får leve i åndeløs spenning. Kanskje bildet kommer senere.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar