Etter et lite krigsråd med tapaskameratene i går, kom vi frem til at laksewraps er en fin ting å ha med.
På butikken fant vi både røkt laks og røkt ørret, så vi tok med begge deler.
Ingredienser |
Røkt ørret
Røkelaks (ikke røke laks som det stod på pakken)
Snøfrisk
Ruccola
Avocado
Hvetetortillas
Fra skapet hjemme fant jeg frem sitron, maldonsalt og pepper.
Så begynte jeg med å smøre litt snøfrisk på en tortillalefse, legge over noen skiver med laks eller ørret, på med ruccola, salt og pepper. På halvparten av dem hadde jeg i tillegg på tynne skiver avocado og noen sitrondråper.
Her er varianten med avocado |
Dette ble til slutt 11 wraps, som ble satt i kjøleskapet natten over. Før vi drar idag, skal jeg skjære dem opp i passende porsjonsstykker.
Resultatet |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar