mandag, januar 30, 2012

Laks med grøntfôr

Dagens middag er en enkel laksemiddag.
Laks i form, med krydder.

Laksen kommer ferdig i aluminiumsform, det er bare å krydre den.
Den får en omgang med salt, pepper, olivenolje og Chef Paul's salmon seasoning (det er bl.a. sennepsfrø, løk, hvitløk, paprika og sukker).

Laksen settes i ovn på 120 grader i 45 minutter. Hvis laksen får for høy temperatur blir den gusten og blekrosa i fargen, og relativt tørr. Dersom man har veldig god tid, er det beste å varme den på 80 grader helt til den er ferdig. Det har man ikke tid til på en vanlig mandag, så da får den heller litt mer varme og litt kortere tid.

Tilbehøret er stekte grønnsaker: potet, selleri, gulrot og løk. Salt og pepper hører også med.
«Steike fine grønnsaker»

En enkel, nærmest selvlagende middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar