Jeg startet med 3 sjalottløk, 1 hvitløk, 1/2 pakke tørrsaltet bacon, masse smør, 2 ss sukker, litt salt, en god porsjon tørkede chiliflak.
Sjalottløkene skar jeg opp i små biter, hvitløken delte jeg i fedd og hadde dette i en stekepanne sammen med masse smør. Der ble det liggende og koke i smøret i 15 minutter, så hadde jeg i bacon i småbiter, sukker, salt og chili. Dette fikk så stå på medium varme i nye 15 minutter, til det begynte å bli brunt.
Før det ble brunt |
Kjøttslintra, også kjent som entrecote |
Dette fikk putre i noen minutter. Så tok jeg kjøttslintra og la den over på en tallerken for å hvile litt, mens jeg lot fløte-chutney-sausen koke seg brun og tykk.
Det hele ble så servert sammen med noen flak "nostalgi"-potetgull fra Maarud, og en aldri liten pils.
Slik ble det altså. |
Det var gøtt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar